torsdag 13 september 2007

Lyfter på hatten

Ett oerhört STORT tack till er som valt att hjälpa mig med donationer, det värmer verkligen när man vet att en del av folket står bakom en som stöd!

Ett extra tack till dom som tar sig tid att hjälpa mig att nå ut med budskapet om att den här sidan finns, ni andra är naturligtvis välkomna att sprida ordet ni med!

Det tar ett tag mellan mina inlägg här på sidan, mycket för att man självklart är ganska splittrad men också för att jag har riktigt svårt att få ut någonting alls i skrift har jag kommit underfund med. Förstår precis hur en författare med skrivkramp känner sig! Faktum är att jag i dagsläget vet lika lite som ni där ute om situationen, men det kommer ju med tiden att förändras, och när jag vet mer så kommer jag absolut att upplysa er vidare om det.

Om ni undrar över något så går det utmärkt att skicka mig ett mail, så svarar jag så snart jag kan.

1 kommentar:

Anonym sa...

Läste precis Corren's referat från din rättegång (http://www.corren.se/archive/2007/12/18/jib1g2kanpl8vtw.xml) - jag antar att det var din i alla fall, det kan väl inte finnas hur många fildelningsmål som helst i Linköping. Mycket glädjande att åklagaren fick lägga ner åtalet för de 23000 musikfilerna! Hoppas att det blir en bra dom för resten av åtalet.